Me täytämme lupauksen poistaa haasteet perinteisten maidon analysointijärjestelmien virtausjärjestelmissä.
Ei ole soluja, ei kulumista instrumentin osissa, ei tukkeutumisen riskiä, ei ilmaa järjestelmässä, ei tarvetta erityiselle puhdistukselle ja ei mittaussolun vaeltamista. DairyQuant GO poistaa kemiallisten liuosten käytön, eikä standardisointia tarvita.
DairyQuant GO voi mitata erittäin haastavia näytteitä, kuten herapitoista, jogurttiseoksista ja maitojuomista aina kermaan, maitoon ja rasvattomaan maitoon ilman puhdistusta näytteiden välillä ja ilman vaivannäköä.
Patentoitu Pivette®-näytteenottomenetelmä mahdollistaa näytteiden käsittelyn haluamassasi järjestyksessä – kuvittele tarkka kerma-analyysi, sitten mascarpone-näyte ja lopuksi tarkka alhaisen rasvapitoisuuden määrittäminen heranäytteessä – ei siirtymistä!
DairyQuant GO noudattaa uutta IDF-standardia ISO 21543 I IDF 201: 2020 – Maidon ja maitotuotteiden – Ohjeet lähellä infrapunaspektrometriaa koskevalle soveltamiselle.